Er komen ANPR-camera's in de Berchemstraat en de Thaborstraat/De Bergen.
Volledig scherm
Er komen ANPR-camera's in de Berchemstraat en de Thaborstraat/De Bergen. © Klaas De Scheirder

Sluipverkeer wordt aangepakt met ANPR-camera’s

DilbeekVanaf 21 februari zal het doorgaand verkeer tijdens de spitsuren in de Berchemstraat, de Thaborstraat en De Bergen beboet worden. Er zullen ANPR-camera’s komen die het sluipverkeer in de straten registreren. Wie niet ter plaatse moet zijn, mag er binnenkort ook niet meer passeren.

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Brussel