Jos Mertens
Volledig scherm
Jos Mertens © RV

Rouwregister voor Jos Mertens in Welzijnscampus Nieuwenbos

De gemeente Dilbeek opent een rouwregister voor ereburger Jos Mertens in de Welzijnscampus Nieuwenbos in Groot-Bijgaarden. Mertens overleed vorige week donderdag op 94-jarige leeftijd.

 1. Horeca takeaways in de kijker. Dessert, kreeft, burgers en ontbijtmanden: hier vind je het!
  PREMIUM
  Pajottenland

  Horeca takeaways in de kijker. Dessert, kreeft, burgers en ontbijtman­den: hier vind je het!

  De horeca zit opnieuw in een lockdown... Niet getreurd, want net zoals de vorige keer bieden de meeste zaken in onze regio takeawaygerechten aan (met een beetje geluk leveren ze ook!). Uitbaters willen niet bij de pakken blijven zitten en zorgen soms zelfs voor dat tikkeltje meer bij hun afhaalgerechten. We zetten daarom vandaag enkele opvallende zaken in de spotlights. Hun initiatief en dat van vele andere Vlaamse horeca-uitbaters vind je nu ook terug op www.hln.be/helpdehoreca.
 2. 300.000 euro ingezameld met Stop Parkinson Walk, maar initiatiefnemer moet net voor het einde in quarantaine: “Kers op de taart ontbreekt”
  PREMIUM

  300.000 euro ingezameld met Stop Parkinson Walk, maar initiatief­ne­mer moet net voor het einde in quarantai­ne: “Kers op de taart ontbreekt”

  De Stop Parkinson Walk werd zaterdagmiddag in Oostende beëindigd zonder initiatiefnemer Ivo De Bisschop (65). Hij moest samen met zijn tochtgenoot in quarantaine na een positieve coronatest. “Het is natuurlijk bijzonder jammer om net voor de finish uit te vallen na een avontuur van zeven weken”, reageert de Dilbekenaar. De tocht van in totaal 1.500 kilometer bracht toch al een mooie som van 300.000 euro op voor parkinsononderzoek.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën
  Play

  Vissers gieren het uit wanneer hun geredde aap blijkt te kunnen waterskiën