Klaas Ornelis (37) opende gloednieuwe dessertwinkel Cake Me Away.
Volledig scherm
PREMIUM
Klaas Ornelis (37) opende gloednieuwe dessertwinkel Cake Me Away. © Amber Gys

RESTOTIP. Cake Me Away in Dilbeek: “Ambachtelijke vegan cakes en cookies, wat moet het meer zijn?”

DilbeekWie het in Groot-Bijgaarden (Dilbeek) over dessertjes heeft, zal hoogstwaarschijnlijk de naam ‘Cake Me Away’ al eens gehoord hebben. De 37-jarige Klaas Ornelis uit Jette opende eind april zijn zaak langs de Brusselstraat en dat blijkt nu al een groot succes. Zijn cakes en cookies zijn volledig vegan gemaakt met producten van Belgische bodem. Het ideale moment om het zelf eens uit te testen lijkt ons!

  1. Buurtbewoners gaan in protest tegen verplaatsing containerpark: “Er is hier nu al een gigantisch mobiliteitsprobleem”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Buurtbewo­ners gaan in protest tegen verplaat­sing container­park: “Er is hier nu al een gigantisch mobili­teits­pro­bleem”

    De gemeente Dilbeek werkt momenteel volop plannen uit om het bestaande containerpark in Groot-Bijgaarden te verplaatsen naar een nieuwe locatie. De huidige site is sterk verouderd en mag vanaf 2024 niet meer gebruikt worden. De gemeente stelt een stuk landbouwgrond voor, langs de Kuiperweg, maar daar zijn tientallen buurtbewoners radicaal tegen. “Eerst een Colruyt, nieuwe appartementsblokken, en nu dit. Wanneer komt het besef dat de buurt al het verkeer niet meer aankan”, klinkt het bij verontruste buurtbewoners.