De route werd officieel voorgesteld in café De Rustberg, het supporterscafé van Remco Evenepoel.
Volledig scherm
De route werd officieel voorgesteld in café De Rustberg, het supporterscafé van Remco Evenepoel. © Amber Gys

Remco Evenepoel krijgt eigen fietsroute door het Pajottenland: “Geweldig dat dit stukje van mijn wereld naar de brede regio komt”

DilbeekRemco Evenepoel is een hype aan het worden in de streek en daar wordt continu op ingespeeld. In december vorig jaar kreeg hij nog een eigen ‘PalmaRemco’-monument in thuisdorp Schepdaal (Dilbeek) en nu komt daar ook nog eens een eigen fietsroute bij. Fietsliefhebbers kunnen namelijk via de gloednieuwe bewegwijzerde ‘R.EV 1703 Cycling Route’ de favoriete trainingswegen van Remco himself ontdekken in het Pajottenland.

  1. Gemeente verleent geen vergunning voor duivenkweekcentrum in Asbeek
    Asse

    Gemeente verleent geen vergunning voor duiven­kweek­cen­trum in Asbeek

    Het college van burgemeester en schepenen geeft geen vergunning aan het Liedekerkse Flanders Collection voor de bouw van een duivenkweekcentrum langs de Varent. De gemeente is van oordeel dat er niet voldaan is aan de wettelijke bepalingen en dat de locatie niet geschikt is voor deze plannen. Buurtbewoners gingen vorig najaar in het verzet tegen de plannen en kunnen dus opgelucht ademhalen. “Al verwachten we wel dat ze in beroep zullen gaan”, klinkt het daar.