Regina Caelilyceum haalt ondernemers voor de klas
Volledig scherm
Regina Caelilyceum haalt ondernemers voor de klas © rv

Regina Caelilyceum haalt ondernemers voor de klas

DilbeekDe zesdejaars van het Regina Caelilyceum in Dilbeek ontvingen ondernemers Ignace Van Doorselaere (CEO Neuhaus) en Hans De Cuyper (CEO Ageas) tijdens de les economie.

 1. Nieuw monsterproces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’
  PREMIUM

  Nieuw monsterpro­ces in aantocht: 124 personen en 4 firma’s betrokken bij ‘grootste drugsbende ooit’

  Het federaal parket wil maar liefst 124 personen en 4 firma’s voor de rechter brengen in het onderzoek naar een criminele organisatie die op grote schaal cocaïne invoerde van Ecuador naar Europa. Het proces is een gevolg van het Sky ECC-onderzoek in Brussel, dat in oktober 2021 leidde tot 114 huiszoekingen waarbij 64 mensen werden opgepakt. Het wordt het grootste proces dat ooit in ons land heeft plaatsgevonden. En zeggen dat alles begon bij een futiel brandje in een Brusselse flat.
  Brussel
 2. HUIZENJACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruitstreek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruit­streek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Glabbeek. Met een bewonersaantal van 5.000 niet meteen de grootste gemeente, maar wel eentje met goede verbindingswegen en... lage gemeentebelastingen. Een absolute troef voor wie een eigendom bezit, of ervan droomt.
  Glabbeek
 1. Voormalig schepen Filip Van Ginderdeuren nu ook in beroep veroordeeld
  PREMIUM

  Voormalig schepen Filip Van Ginderdeu­ren nu ook in beroep veroor­deeld

  Voormalig schepen Filip Van Ginderdeuren is nu ook door het Brusselse hof van beroep veroordeeld voor verduistering, oplichting en valsheid in geschrifte. De man misbruikte zijn functie van voorlopig bewindvoerder om geld te verduisteren van kwetsbare personen. Hij kreeg net als in eerste aanleg een celstraf van drie jaar, voor de helft met uitstel. Geen strafvermindering dus, ook al heeft het hof hem voor verschillende betichtingen vrijgesproken.
  Lennik