Ilombe Mboyo is sinds dit seizoen aan de slag bij AA Gent
Volledig scherm
PREMIUM
Ilombe Mboyo is sinds dit seizoen aan de slag bij AA Gent © BELGAPLUS

Profvoetballer Ilombe Mboyo zestiende keer (!) voor politierechter: “Clubs die wagen geven aan spelers met rijverbod zijn ook schuldig”

Dilbeek/HalleAA-Gent-speler Ilombe Mboyo (34) mocht het woensdag voor de zestiende keer komen uitleggen aan de politierechter. Hij werd tijdens een rijverbod door zijn wijkagent gespot achter het stuur. De procureur vorderde een gevangenisstraf maar zijn advocaat vroeg mild te zijn. “Ik weet dat er heel wat op zijn strafblad staat”, sprak ze. “Maar dit is een misverstand.”

 1. 1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”
  Ternat
  4

  1.000 euro voor tip naar vermiste papegaai Rio: “Wij en de buren zijn er het hart van in”

  Het gezin van Vincent Puttaert en zijn buren zitten in zak en as. Hun geliefde papegaai Rio is al bija vijf dagen vermist. En dat is niet naar gewoonte van hun gevederde vriend. Dagelijks gaat hij op bezoek bij de buren om er even te vertoeven. “Maar vrijdagavond is hij niet thuisgekomen”, zucht Vincent. “Dat is de laatste twee jaar nooit het geval geweest. Ik ben er van overtuigd dat iemand hem heeft binnen genomen. Daarom loof ik 1.000 euro uit voor de gouden tip. Kwaad ben ik niet en een klacht zal ik ook niet indienen.”
 2. Zomerspeelplekken verlengd tot midden november
  Dilbeek

  Zomerspeel­plek­ken verlengd tot midden november

  De installaties op de twee Dilbeekse zomerspeelplekken blijven nog tot midden november staan. De gemeente Dilbeek hoopt zo op een mooie herfst met nog veel buitenspeelweer. In het Alenabos in het centrum van Dilbeek kunnen kinderen zich nog een dikke maand uitleven op het junglepad. In de Bosstraat in Groot-Bijgaarden is het klimmen en klauteren in het speelhuisje aan de zandbak. Midden november worden de installaties afgebroken. Volgende zomer komen de speelplekken opnieuw terug voor extra veel speelplezier.