illustratiebeeld Padel in Overijse.
Volledig scherm
PREMIUM
illustratiebeeld Padel in Overijse. © Marc Baert

Padel is hipper dan ooit tevoren: op deze 6 plaatsen kan je de sport beoefenen

Pajottenland en ZennevalleiPadel - een mix tussen tennis en squash -  is de afgelopen maanden hipper geworden dan nooit tevoren. Met een goede reden: lopen of fietsen in groep mag nog steeds niet, en indoor tennissen evenmin. Ook in het Pajottenland en de Zennevallei zijn padelterreinen aan hun opmars bezig. Veel sportclubs hebben er eentje, andere zijn volop bezig met de voorbereidingen ervan. Om het allemaal wat duidelijker te maken voor u, lijsten we hier even op waar je wel alvast coronaproof een balletje kan slaan.

 1. Opkomend talent in Lennik: Jill Devos (21) brengt eerste cover uit: “Balans vinden tussen studeren en dromen waarmaken”
  PREMIUM
  Lennik

  Opkomend talent in Lennik: Jill Devos (21) brengt eerste cover uit: “Balans vinden tussen studeren en dromen waarmaken”

  Jill Devos uit Lennik is nog maar 21 lentes oud, maar bracht eind maart haar allereerste cover uit. Met ‘No Diggity’ (origineel van Blackstreet) ging ze samen met haar platenlabel Altered Records voor een jazz vibe om een compleet nieuwe draai te geven aan het originele nummer. “Heel toevallig en totaal overwacht in dit avontuur gestort door mijn studies”, vertelt ze ons.
 1. Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschuiven
  Play

  Een donut eten bij het nieuwe filiaal Dunkin' Donuts in Gent? Dat is dan even aanschui­ven

 2. Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje
  Play

  Man is populair op TikTok door dit bizarre trucje