Bob Savenberg.
Volledig scherm
PREMIUM
Bob Savenberg. © BELGA

Oprichter van Clouseau Bob Savenberg (60) trekt zich terug uit politiek om zich te focussen op oude liefde: “Ik ben bezig met enkele tv- en muziekprojecten, misschien open ik wel weer een boekingskantoor”

DilbeekBob Savenberg (60) heeft besloten om de Dilbeekse politiek vaarwel te zeggen. De medeoprichter van Clouseau en ex-manager van Natalia werd in 2018 nog verkozen als gemeenteraadslid en sinds 2019 is hij voorzitter voor zijn lokale Open Vld-partij. “Nu is het tijd om mijn carrière in de entertainmentsector nieuw leven in te blazen”, vertelt hij ons.

 1. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.