Het nieuw gebouw zou er zo uitzien.
Volledig scherm
Het nieuw gebouw zou er zo uitzien. © Amber Gys

Nieuw hoofdkantoor voor Brico in Groot-Bijgaarden: “Nemen onze verantwoordelijkheid in het streven naar duurzaam ondernemen”

DilbeekDoe-het-zelf-keten Brico zal vanaf 2022 intrekken in een splinternieuw hoofdkantoor op het bedrijvenpark West Gate in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Projectontwikkelaar Futurn verkreeg zopas de omgevingsvergunning. In het gebouw zullen de winkelformats ‘Brico’, ‘Brico Plan-it’ en ‘Brico City’ huisvesten. “Ons huidige pand in Sint-Agatha-Berchem is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen en onze toekomstvisie”, meldt Patrick Vandenbogaerde, CEO van Brico.

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift