Het nieuw gebouw zou er zo uitzien.
Volledig scherm
Het nieuw gebouw zou er zo uitzien. © Amber Gys

Nieuw hoofdkantoor voor Brico in Groot-Bijgaarden: “Nemen onze verantwoordelijkheid in het streven naar duurzaam ondernemen”

DilbeekDoe-het-zelf-keten Brico zal vanaf 2022 intrekken in een splinternieuw hoofdkantoor op het bedrijvenpark West Gate in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Projectontwikkelaar Futurn verkreeg zopas de omgevingsvergunning. In het gebouw zullen de winkelformats ‘Brico’, ‘Brico Plan-it’ en ‘Brico City’ huisvesten. “Ons huidige pand in Sint-Agatha-Berchem is sterk verouderd en voldoet niet meer aan de huidige eisen en onze toekomstvisie”, meldt Patrick Vandenbogaerde, CEO van Brico.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Van je helden uit #LikeMe tot een hoogteparcours: 7 fijne activiteiten voor een zalige zomervakantie in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van je helden uit #LikeMe tot een hoogtepar­cours: 7 fijne activitei­ten voor een zalige zomervakan­tie in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  De zomervakantie is aangebroken. Twee maanden lang mag de boekentas in de kast en ligt er geen huiswerk te wachten. Maar wat moet je dan doen met al die vrije tijd? Onze redactie helpt je verder met zeven leuke activiteiten voor kinderen die deze zomer op de planning staan in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van een hoogteparcours tot een kinderboerderij, laat je inspireren door onze tips.