Dirk D'Haveloose (rechts) staat donderdag voor een laatste keer achter de tapkranen van café Op Een Ander. Daarna zal Pascale Vanden Borre (links), die eigenares is van het pand, het café omvormen tot woning.
Volledig scherm
Dirk D'Haveloose (rechts) staat donderdag voor een laatste keer achter de tapkranen van café Op Een Ander. Daarna zal Pascale Vanden Borre (links), die eigenares is van het pand, het café omvormen tot woning. © Mozkito

Net geen honderd jaar oud: café Op Een Ander sluit de deuren

Café Op Een Ander - vroeger gekend als ‘Bij Sjeure’ - sluit donderdag na 95 jaar de deuren. Uitbaters Dirk D’Haveloose en Anneke De Brandt stoppen ermee, eigenares Pascale Vanden Borre vormt het café om tot woning. “Met spijt in het hart zullen we net geen eeuw open zijn”, zegt Vanden Borre. 

0 reacties

 1. Café De Living kan straks liefst 130 mensen een plekje geven op het terras: “We werken niet met reservaties, dat zou charme van ons café dwarsbomen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Café De Living kan straks liefst 130 mensen een plekje geven op het terras: “We werken niet met reserva­ties, dat zou charme van ons café dwarsbomen”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag gaan we langs bij de uitbater van De Living in Dilbeek: François ‘Swa’ Devos. Hij opent binnenkort ook voor het eerst de gloednieuwe kantine van in.TERNATional in Ternat. “We hebben heel veel goesting om er opnieuw in te vliegen”, vertelt hij.
 1. Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis
  Play

  Vrouw probeert rat te aaien, maar dat loopt pijnlijk mis

 2. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam