Claude Van Cools (52) voor El Divino Event Cube, gelegen langs de N8 Ninoofsesteenweg in Dilbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Claude Van Cools (52) voor El Divino Event Cube, gelegen langs de N8 Ninoofsesteenweg in Dilbeek. © Tom Vierendeels

Na Extreme, La Rocca, City Parade en Fuse begint Claude Van Cools (52) nieuw verhaal met El Divino Event Cube in Schepdaal

SchepdaalHij lanceerde de Legendary Mondays in discotheek Extreme, organiseerde de succesvolle City Parades die op het hoogtepunt meer dan 300.000 feestvierders lokten en opende de eerste afterclub in ons land. Maar nu waagt Claude Van Cools (52) zich aan een nieuw hoofdstuk: hij wordt uitbater van de befaamde discotheek in Schepdaal die eerder als The Lord en Umani door het leven ging. “In de scene kennen ze mij als El Divino en de nieuwe naam wordt El Divino Event Cube. Discotheek op zaterdag, tentoonstellingsruimte op andere dagen.” Voor de fans: dinner & dance van The Lord keert op maandagen terug.

0 reacties

  1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
    PREMIUM
    Liedekerke

    HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”