Brouwer Klaas Vanderpoorten en Erik De Keersmaeker.
Volledig scherm
Brouwer Klaas Vanderpoorten en Erik De Keersmaeker. © Eylenbosch

Na 30 jaar opnieuw legendarische Eylenbosch Oude Gueuze en Oude Kriek te koop

DilbeekBrouwerij Eylenbosch heeft na 21 maanden wachten de nieuwe Eylenbosch Oude Kriek en Oude Gueuze. Na een stopzetting van bijna 30 jaar wordt het geduld van vele liefhebbers beloond. Ook een deel van de vernieuwde Eylenbosch-site in Schepdaal zal binnenkort opnieuw in gebruik genomen worden voor het proces. De bieren zijn vanaf 20 januari te koop op de webshop van Eylenbosch en enkele bierhandels.

 1. Parlementslid Katia Segers (sp.a) vraagt meer steun voor gemeenten die naast Rand- en Denderfonds grijpen: “Ook zij voelen elke dag de invloed van Brussel”
  Vlaamse Rand
  1

  Parlements­lid Katia Segers (sp.a) vraagt meer steun voor gemeenten die naast Rand- en Dender­fonds grijpen: “Ook zij voelen elke dag de invloed van Brussel”

  Vlaams parlementslid Katia Segers (sp.a) roept de Vlaamse regering op om meer geld vrij te maken voor gemeenten die niet kunnen rekenen op het Rand- of Denderfonds. Ze doet dat nadat een studie van de Vrije Universiteit Brussel aantoont dat bepaalde gemeenten wel degelijk met dezelfde grootstedelijke uitdagingen als de vastgelegde Rand- en Dendergemeenten kampen. “Onbegrijpelijk dat deze gemeenten vanuit Vlaanderen niet op dezelfde steun als hun buurgemeenten kunnen rekenen”, zegt Segers. “We zouden de definitie van de Vlaamse Rand ook beter loslaten.”
 2. LEKKER LOKAAL. Takeaway van Coloma: “Valentijn in een bord, met liefde bereid door De Koetsier”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  LEKKER LOKAAL. Takeaway van Coloma: “Valentijn in een bord, met liefde bereid door De Koetsier”

  Dineren tussen de rozen in de indrukwekkende rozentuin van Coloma: romantischer kan haast niet. Maar het is winter en corona belet ons helaas nog altijd om gezellig te gaan tafelen. Het dichtste wat ons voorlopig bij deze belevenis brengt is afhalen bij De Koetsier in het park zelf. Net als vele collega’s stelden ook zij een valentijnsmenu samen waarvan we maar al te graag proefden. Een tegenvaller was het allesbehalve. Lees meer restorecensies uit uw buurt in ons dossier.
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg