De motorrijder botste in de richting van Brussel tegen een voorligger (links) en werd over de middenberm gekatapulteerd waar het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen.
Volledig scherm
De motorrijder botste in de richting van Brussel tegen een voorligger (links) en werd over de middenberm gekatapulteerd waar het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen. © Tom Vierendeels

Motorrijder (27) uit Lede laat het leven bij ongeval op E40 in Dilbeek

Dilbeek/LedeEen 27-jarige motorrijder uit Lede is vrijdagavond rond 17 uur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval op de E40. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Sint-Ulriks-Kapelle. Een hele avond waren er in beide richtingen lange files omdat verschillende rijstroken enkele uren versperd bleven. 

3 reacties

 • Yrdi VH

  1 jaar geleden
  Veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen!
 • eddy de decker

  1 jaar geleden
  Ik ben dagelijks op de snelweg, motorrijders zijn roekeloos en rijden veel te snel , dit is zeker het geval voor 9 op de 10 motorrijders , ik zie dikwijls dingen in de file die zo risicovol zijn dat ik soms mij afvraag dat er nog niet meer doden vallen onder de motorrijders , de snelheden die zij halen zijn absurd hoog en de prijs die je ervoor betaalt is navenant , tussen de autos door vlammen tegen 140 150 km per uur , goe zot !!
 • marijke deruyck

  1 jaar geleden
  Ai, weer zo'n jong leven. En je ziet links intussen toch weer een haastigaard in een citroën die zich nog snel voor een camionnette wil wringen, niet te doen. In plaats van wat te wachten tot de verkeersstroom zich normaliseert !
 1. Puratos neemt Franse start-up Rapidle over: “Om positie op Europese markt te versterken”
  Dilbeek

  Puratos neemt Franse start-up Rapidle over: “Om positie op Europese markt te versterken”

  Puratos, een internationale fabrikant voor ingrediënten voor de bakkerij-, patisserie- en chocoladesector, heeft de Franse start-up Rapidle, een leverancier van gepersonaliseerde webshops en websites, overgenomen. Vier jaar na haar overname van de Belgische start-up Bakeronline, die zich richt op de digitale transformatie van lokale bakkers en chocolatiers, zet Puratos nu de volgende stap en versnelt ze haar ontwikkeling.