De motorrijder botste in de richting van Brussel tegen een voorligger (links) en werd over de middenberm gekatapulteerd waar het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen.
Volledig scherm
De motorrijder botste in de richting van Brussel tegen een voorligger (links) en werd over de middenberm gekatapulteerd waar het slachtoffer werd aangereden door een bestelwagen. © Tom Vierendeels

Motorrijder (27) uit Lede laat het leven bij ongeval op E40 in Dilbeek

Dilbeek/LedeEen 27-jarige motorrijder uit Lede is vrijdagavond rond 17 uur om het leven gekomen bij een tragisch ongeval op de E40. Het ongeval gebeurde ter hoogte van Sint-Ulriks-Kapelle. Een hele avond waren er in beide richtingen lange files omdat verschillende rijstroken enkele uren versperd bleven. 

3 reacties

 • Yrdi VH

  2 maanden geleden
  Veel sterkte aan familie, vrienden en kennissen!
 • eddy de decker

  2 maanden geleden
  Ik ben dagelijks op de snelweg, motorrijders zijn roekeloos en rijden veel te snel , dit is zeker het geval voor 9 op de 10 motorrijders , ik zie dikwijls dingen in de file die zo risicovol zijn dat ik soms mij afvraag dat er nog niet meer doden vallen onder de motorrijders , de snelheden die zij halen zijn absurd hoog en de prijs die je ervoor betaalt is navenant , tussen de autos door vlammen tegen 140 150 km per uur , goe zot !!
 • marijke deruyck

  2 maanden geleden
  Ai, weer zo'n jong leven. En je ziet links intussen toch weer een haastigaard in een citroën die zich nog snel voor een camionnette wil wringen, niet te doen. In plaats van wat te wachten tot de verkeersstroom zich normaliseert !
 1. Lennik Zomert wordt 12 weken aan evenementen in de Dekenijtuin
  Lennik

  Lennik Zomert wordt 12 weken aan evenemen­ten in de Dekenij­tuin

  De gemeente Lennik organiseert samen met verschillende verenigen, horecazaken en winkels de komende 12 weken ‘Lennik Zomert’. De Dekenijtuin wordt zo het decor van niet enkel de EK-matchen van de Rode Duivels, maar ook tal van andere activiteiten. Voor tickets zal je nog even geduld moeten uitoefenen. Maar, wij zijn er al zeker van: een fijne zomer zal het zeker worden. Lees hieronder waar je je de komende maanden aan mag verwachten!