Resini van Don Bosco Groot-Bijgaarden valt in de prijzen met hun huisstijl op Mini Star Awards
Volledig scherm
Resini van Don Bosco Groot-Bijgaarden valt in de prijzen met hun huisstijl op Mini Star Awards © Sam Gilbert

Mini-onderneming Resini van Don Bosco Groot-Bijgaarden valt in de prijzen met hun huisstijl op Mini Star Awards

DilbeekOp 27 april organiseerde Vlajo, met de steun van de provincie Vlaams-Brabant, de Mini Star Awards. Op dit slotevenement werden 7 klassen van het zesde middelbaar verkozen tot beste mini-ondernemingen van het jaar. 

 1. Proces moet uitwijzen of vrouw (31) pasgeboren baby vermoordde: “Thuis in haar eentje bevallen”

  Proces moet uitwijzen of vrouw (31) pasgeboren baby vermoordde: “Thuis in haar eentje bevallen”

  Bracht de 31-jarige vrouw haar baby uit Liedekerke om het leven of ging het om een natuurlijk overlijden? Daar moet het proces dat vandaag werd ingeleid voor de Brusselse correctionele rechtbank, een antwoord op bieden. De jonge moeder werd in verdenking gesteld van moord nadat de politiediensten het levenloze lichaam van haar pasgeboren baby ontdekten in een woning. De zaak wordt op 15 september gepleit.
  Liedekerke
 2. Groen covoorzitter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzekerheid onder het personeel”

  Groen covoorzit­ter Nadia Naji bezoekt Delhaize waar zelf nog gewerkt heeft: “Heel wat onzeker­heid onder het personeel”

  Uit steun voor het personeel van Delhaize, dat al enkele weken actie voert, bracht Groen covoorzitter Nadia Naji een bezoek aan het Westland-filiaal in Anderlecht. Een speciale plek, aangezien de politica er zelf 7 jaar deeltijds werkte om haar studies te bekostigen. “Op moeilijke momenten moedigden mijn collega’s me aan om mijn studies verder te zetten”, zegt Naji. “Daarom vond ik het belangrijk om hen vandaag ook een hart onder de riem te steken.”
  Brussel
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.