De verschillende finalisten en juryleden, met Mathis Vandermeeren op de achterste rij.
Volledig scherm
De verschillende finalisten en juryleden, met Mathis Vandermeeren op de achterste rij. © National Geographic/Samuel van L

Mathis (15) uit Itterbeek wint van 3.000 anderen in fotowedstrijd van National Geographic

Mathis Vandermeeren (15) uit Itterbeek heeft met een adembenemende foto de National Geographic Junior Fotowedstrijd in de categorie ‘Landschap’ gewonnen. De Dilbeekse tiener nam zijn winnende foto in het Olympic National Park. In totaal waren er 3.000 inzendingen uit België en Vlaanderen.

0 reacties

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsverschil. En dat was dan nog een misverstand”
  PREMIUM
  Asse

  Vader en zoon maken twintig jaar samen wijn: “In al die jaren was er één meningsver­schil. En dat was dan nog een misver­stand”

  Henri (78) en Jurgen Holvast (50) uit Asse vierden dit weekend met een opendeur de twintigste verjaardag van hun wijndomein Holvast. Vader en zoon begonnen als hobbywijnboeren, maar produceren intussen kwaliteitswijnen, schuimwijnen en zelfs likeuren. “De klimaatverandering merken ook wij op onze kouter", vertelt Jurgen bij een glaasje wit.