Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Man botst tegen twee auto’s tijdens grote verkeerscontrole, 57 chauffeurs en 3.430 auto’s gecontroleerd

DilbeekDe lokale politie van Dilbeek heeft zondag tussen 9 uur en 17 uur grootschalige verkeerscontrole georganiseerd op vier locaties op de Ninoofsesteenweg. In totaal werden er zestig verkeersinbreuken vastgesteld. Twee auto’s werden in beslag genomen en twee rijbewijzen ingetrokken. Eén bestuurder was zodanig afgeleid aan de controle dat hij botste met twee andere auto’s.

0 reacties

 1. 1,5 miljoen euro investeringen voor nieuwe fietspaden in Dilbeek: “Een goede manier om het fileprobleem in onze regio aan te pakken”
  Dilbeek

  1,5 miljoen euro investerin­gen voor nieuwe fietspaden in Dilbeek: “Een goede manier om het filepro­bleem in onze regio aan te pakken”

  De provincie Vlaams-Brabant betaalde de gemeente Dilbeek zopas de laatste schijven uit voor de nieuwe fietspaden langs de Robert Dansaertlaan en de Brusselstraat, die afgelopen jaren al aangelegd werden. Met haar subsidies moedigt ze gemeenten aan om nieuwe fietsinfrastructuur aan te leggen op het Bovenlokaal Functioneel Fietsroutenetwerk. “Projecten in dit netwerk kunnen steeds tot zo’n 90 procent gesubsidieerd worden”, klinkt het.
 2. Na succes van webshop Roccoville, opent Valérie De Trift (45) straks een concept store: “Unieke en duurzame cadeautjes om bij weg te smelten”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Na succes van webshop Roccoville, opent Valérie De Trift (45) straks een concept store: “Unieke en duurzame cadeautjes om bij weg te smelten”

  Valérie De Trift (45) uit Oudenaken (Sint-Pieters-Leeuw) opent in maart haar allereerste concept store ‘Roccoville’ langs de Saviolaan in Dilbeek. Enkele maanden na de lancering van haar webshop, broeide het idee om ook een eigen winkel te openen. “We hebben meer dan 300 producten die ideaal zijn als cadeautje, met de focus op bewust in het leven staan”, vertelt ze. Bij elk item gaat ze op zoek naar de perfecte balans voor een duurzaam cadeautje.
 1. Manon Vivier (37) opent eigen horecazaak ‘De Hemel op Aarde’: “Oude kloostergebouw was de perfecte plek”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Manon Vivier (37) opent eigen horecazaak ‘De Hemel op Aarde’: “Oude kloosterge­bouw was de perfecte plek”

  Manon Vivier (37) uit Schepdaal opende afgelopen week haar eerste horecazaak in een oud kloostergebouw langs de Kerkstraat in Itterbeek (Dilbeek). Met De Hemel op Aarde verwent ze haar klanten momenteel al met takeaway, maar wanneer corona dat toelaat wordt deze tearoom de place to be voor lekkere verwennerij. “Het is een gezellige streekwinkel met aandacht voor duurzaamheid en producten van lokale handelaars”, vertelt ze.
 1. Deze hond snuffelt naar coronabesmettingen op de luchthaven
  Play

  Deze hond snuffelt naar coronabe­smet­tin­gen op de luchthaven

 2. Gefrustreerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugddienst Tessenderlo
  Play

  Gefrus­treerd door corona? Reageer je af in de Rage Room van jeugd­dienst Tessender­lo