(Archiefbeeld)
Volledig scherm
(Archiefbeeld) © Baert Marc

Man bezorgt buurjongen bloedneus na nachtlawaai: 6 maanden cel gevorderd

DilbeekEen 45-jarige man uit Dilbeek riskeert 6 maanden cel voor slagen en verwondingen. De man kreeg het aan de stok met zijn buurjongen omdat die laatste te veel lawaai maakte.

 1. Werknemers verhuizen naar nieuw hoofdkantoor in Groot-Bijgaarden: “Hybride werken in een duurzame omgeving”
  Dilbeek

  Werknemers verhuizen naar nieuw hoofdkan­toor in Groot-Bijgaarden: “Hybride werken in een duurzame omgeving”

  Doe-het-zelf-keten Brico kan vanaf nu z’n intrek maken in hun splinternieuw hoofdkantoor op het bedrijvenpark West Gate in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). In het gebouw zullen de winkelformats ‘Brico’, ‘Brico Plan-it’ en ‘Brico City’ huisvesten. “Ons pand in Sint-Agatha-Berchem was sterk verouderd en voldeed niet meer aan de huidige eisen en onze toekomstvisie”, meldt Patrick Vandenbogaerde, CEO van Brico.
 2. Vlaams Belang verzet zich tegen komst ‘wolkenkrabber’ van zes verdiepingen aan station: “Ze trekken de grootstad bijna letterlijk binnen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Vlaams Belang verzet zich tegen komst ‘wolken­krab­ber’ van zes verdiepin­gen aan station: “Ze trekken de grootstad bijna letterlijk binnen”

  De plannen om binnenkort nabij het station van Dilbeek een appartementsgebouw met zes verdiepingen op te trekken, stuit op protest van onder meer Vlaams Belang. De partij ziet er een dreigende verstedelijking van de Saviowijk in, en bij uitbreiding van heel de gemeente. “De gemeente moet criminaliteit, vervreemding en verfransing tegengaan, en niet in de hand werken.”