Evelien Coppens (links) van Lilalou Biscuit valt in de prijzen.
Volledig scherm
Evelien Coppens (links) van Lilalou Biscuit valt in de prijzen. © jvi

Mama van twee is Vlaams-Brabantse Starter van het Jaar

Evelien Coppens (43) van Lilalou Biscuit uit Dilbeek is door zelfstandigenorganisatie Unizo uitgeroepen tot Vlaams-Brabantse Starter van 2019. Ze biedt met haar koekjes een gezond vieruurtje aan voor kinderen.

 1. Regina Caelilyceum organiseerde voor de eerste keer in geschiedenis een trailrun
  Dilbeek

  Regina Caelilyce­um organiseer­de voor de eerste keer in geschiede­nis een trailrun

  Deze maand organiseerde het Regina Caelilyceum in Dilbeek een trailrun. Het loopparcours liep rond én door de school waarbij de leerlingen in een half uur tijd zoveel mogelijk controleposten moesten passeren. Na afloop kreeg elke sportieveling iets gezonds te eten en te drinken om zo opnieuw op adem te komen. Het vroeg een perfecte organisatie om deze wedstrijd in goede banen te leiden, maar dankzij de sportleerkrachten is dat vlekkeloos verlopen. Zij zorgden ook voor een grondige voorbereiding tijdens de wekelijkse lessen L.O. en gaven elke leerling een trainingsschema mee naar huis om de conditie verder op peil te houden.
 2. Dieven stelen op dooie gemak oldtimer Porsche uit carport: “Ze overlegden kalmpjes op straat en demonteerden dan de automatische poort”
  PREMIUM
  Asse

  Dieven stelen op dooie gemak oldtimer Porsche uit carport: “Ze overlegden kalmpjes op straat en demonteer­den dan de automati­sche poort”

  Een goed georganiseerde dievenbende is aan de haal gegaan met de oldtimer Porsche 911 Targa van Tom De Tant uit Asse. De daders namen zowat een uur de tijd om met de wagen, die meer dan 40.000 euro waard is, weg te geraken. “Het duurde een half uurtje om onze poort te demonteren”, klinkt het. “Ze namen ook rustig de tijd om nog even op straat te overleggen. Wat ze met de auto van plan zijn weet ik niet.”