Een archiefbeeld van de Halse politierechtbank.
Volledig scherm
Een archiefbeeld van de Halse politierechtbank. © Mozkito

Levenslang ongeschikt verklaard maar toch alweer betrapt achter stuur: “Crimineel gedrag van iemand die denkt dat wij dommeriken zijn”

DilbeekS.T. is veroordeeld tot een celstraf nadat hij opnieuw betrapt werd zonder geldig rijbewijs. De man gebruikte zijn telefoon en trok zo de aandacht van de politie.

  1. Huidtherapeute Ria (51) merkt steeds meer zonneschade op bij kinderen: “We mogen genieten van de zon, maar dat moet bewust gebeuren”
    PREMIUM
    Dilbeek

    Huidthera­peu­te Ria (51) merkt steeds meer zonnescha­de op bij kinderen: “We mogen genieten van de zon, maar dat moet bewust gebeuren”

    Wie zit er op een zonnige dag niet graag even in de tuin? Heel wat zonnekloppers zweren er vaak bij om zich niet in te smeren, want anders krijgen ze niet snel genoeg hun bruin kleurtje. “Absoluut not done”, vindt huidtherapeute Ria Van Laer (51) van Skindividuals in Dilbeek. Want uit haar onderzoeken blijkt dat kinderen die zich op jonge leeftijd amper hebben ingesmeerd met zonnecrème, daar nu de gevolgen van dragen. “Daarom lanceer ik een project bij enkele lokale horeca-uitbaters, want de mensen moeten zich bewust zijn van de gevolgen van de zon op lange termijn”, vertelt ze.