Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Foto Ronny De Coster

Kruispunt Brusselstraat-Assestraat opnieuw opengesteld

DilbeekVoor dringende werken aan de waterleiding moest het kruispunt van de Brusselstraat met de Assestraat en de Tenbroekstraat in Dilbeek zo’n 10 dagen worden afgesloten voor alle gemotoriseerd verkeer.

 1. CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemeester: “Spreekt meer mensen aan dan traditionele centrumpartijen”

  CD&V en Vooruit trekken samen naar kiezer als Team Burgemees­ter: “Spreekt meer mensen aan dan traditione­le centrumpar­tij­en”

  Zoek in oktober 2024 in het stemhokje niet naar CD&V of Vooruit, want beide partijen zullen samen onder de naam Team Burgemeester opkomen. “Het wegvallen van de opkomstplicht en de stijgende populariteit van extreme partijen”, klinkt het als beweegreden. “Traditionele centrumpartijen spreken de mensen niet meer aan. We blijven dus bewust weg van de namen CD&V en Vooruit om meer inwoners aan te spreken en hen te motiveren om te gaan stemmen.” Opmerkelijk: de socialisten haalden in 2018 de kiesdrempel niet.
  Asse
 2. Tinne Van der Straeten bij Café Recupel in Jette: “Belgen zijn recyclagekampioenen, dat zien we vandaag opnieuw”

  Tinne Van der Straeten bij Café Recupel in Jette: “Belgen zijn recyclage­kam­pi­oe­nen, dat zien we vandaag opnieuw”

  Zaterdagochtend streek Café Recupel neer op het Spiegelplein in Jette. In ruil voor een afgedankt elektrisch of elektronisch toestel of lamp kregen bezoekers een hapje of een drankje. Naast een inzamelplek voor afgedankte toestellen, brengt Café Recupel ook een ‘repair corner’ mee. Daar kan je je defecte toestellen laten nakijken. Ook minister voor Energie Tinne Van der Straeten (Groen) kwam even langs en bracht wat spullen mee.
  Brussel