Klaas Ornelis uit Jette opent zaterdag zijn gloednieuwe dessertwinkel.
Volledig scherm
Klaas Ornelis uit Jette opent zaterdag zijn gloednieuwe dessertwinkel. © Amber Gys

Klaas (37) opent gloednieuwe dessertwinkel Cake Me Away: “Een creatieve hub voor lekkerbekken”

DilbeekMet ‘Cake Me Away’ opent de 37-jarige Klaas Ornelis uit Jette een gloednieuwe zaak langs de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Zijn missie: de lekkerste cakes en cookies van het land maken. Hiervoor gebruikt hij vooral plantaardige producten van Belgische bodem. “Als kind ondervond ik al snel dat bakken mijn passie is”, vertelt hij.

 1. Willy Sommers kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “Elke maandagavond een heilig familiemoment”
  PREMIUM
  Lennik

  Willy Sommers kijkt uit naar zijn eerste terrasje: “Elke maandag­avond een heilig familiemo­ment”

  HLN lanceert Tournée Générale in het vooruitzicht van de heropening van de horecaterrassen op zaterdag 8 mei. Elke dag trekken de reporters de straat op om de leukste horecanieuwtjes op te pikken. Vandaag trokken we met Willy Sommers (68) al even naar zijn favoriete restaurant bij uitstek: Klavervier in Lennik. “We geven eerst voorrang aan gezinnen die het écht nodig hebben”, zegt Sommers.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"