Centraal Pen Stewart met de trofee voor de winnaar die live op het scherm te zien, samen met de andere deelnemers en juryleden.
Volledig scherm
Centraal Pen Stewart met de trofee voor de winnaar die live op het scherm te zien, samen met de andere deelnemers en juryleden. © Mozkito

Jacob uit Turnhout wint Dilbeekse schrijfwedstrijd rond fantasy

Jacob Dens uit Turnhout heeft de schrijfwedstrijd Schrijfwolf van de bibliotheek Wolfsput en de Westrand gewonnen. Zij hielden in november een fantasymaand en lieten schrijvers hun creativiteit zegevieren. Schrijfster en jurylid Pen Stewart mocht de prijzen overhandigen.

0 reacties

  1. Tweedejaars van Regina Caeli Lyceum houden teambuilding
    Dilbeek

    Tweede­jaars van Regina Caeli Lyceum houden teambuil­ding

    Traditiegetrouw trekken de tweedejaars van Regina Caeli Lyceum in Dilbeek begin september naar Huizingen voor een dag vol sport en spel. Vorig jaar gooide de coronapandemie roet in het eten, maar dit jaar konden de leerlingen zich weer voluit uitleven tussen het groen. Boven het water moesten de leerlingen een hindernissenparcours afleggen. Om veilig de overkant te bereiken, hielpen de jongens en meisjes elkaar als een echt team. Ondanks alle uitgestoken handen viel er soms iemand in de vijver, maar gelukkig straalde de zon een hele dag. Dat natte pak vormde dus geen probleem. Verder was er nog een oriëntatieloop en archery tag. Daarbij is het de bedoeling om met pijl en boog de tegenstanders te raken. Ook hier moesten de leerlingen samen een tactiek bedenken en overleggen met elkaar. Eerlijkheid, sociaal engagement en veerkracht vindt de school belangrijke waarden en een uitstap vormt het ideale begin om dit binnen de schoolmuren verder te zetten.