IPitup beweegbank komt in augustus naar Dilbeek.
Volledig scherm
IPitup beweegbank komt in augustus naar Dilbeek. © rv

IPitup-beweegbank komt in augustus naar Dilbeek

DilbeekSport-en Gezondheid Dilbeek meldt dat er in augustus de allereerste IPitup-beweegbank wordt geplaatst. De exacte locatie blijft nog even een goed bewaard geheim. 

 1. Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Supporters en familie keken naar tijdrit Remco Evenepoel in Schepdaal: “Als je ziet van waar hij komt, mogen we fier zijn”

  Supporterscafé In De Rustberg in Schepdaal zette speciaal voor de Olympische Spelen een waar supportersdorp op poten om hun wielerheld Remco Evenepoel te steunen. Tientallen mensen kwamen dinsdagochtend dan ook samen om te supporteren tijdens zijn olympische tijdrit. Ook zijn vader, moeder en vriendin waren van de partij. Ondanks zijn negende plaats, overheerst fierheid.
 2. INTERVIEW. Hem ken je misschien niet, maar zijn foto’s wel: Philippe trekt er dagelijks op uit om de mooiste weerfoto’s te maken
  PREMIUM
  Pajottenland/Denderstreek

  INTERVIEW. Hem ken je misschien niet, maar zijn foto’s wel: Philippe trekt er dagelijks op uit om de mooiste weerfoto’s te maken

  Philippe François (54), afkomstig uit Roosdaal, snort zowat dagelijks rond in de Denderstreek en het Pajottenland op zoek naar de mooiste plaatjes in onze regio. Met zijn fototoestel als wapen probeert hij dagelijks ‘het display’ van het VRT-weerbericht te veroveren. “Fantastische hobby, al krijg ik soms wel eens de politie achter mij aan”, lacht hij. “Tegelijk maak ik mooie reclame voor onze streek.” Hij legt ons uit hoe hij op zoek gaat naar het ideale beeld en verklapt ons zijn mooiste plekjes.