Hakhoutbeheer Agentschap van Wegen en Verkeer
Volledig scherm
Hakhoutbeheer Agentschap van Wegen en Verkeer © AWV

Hakhoutbeheer langs de snelweg tot eind februari

DilbeekVanaf 1 december tot eind februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit langs de R0 en A8 in Dilbeek in het kader van hakhoutbeheer. 

 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Politiehond Kilian mag op welverdiend pensioen: “Op zijn luie kont in de zetel en niet vroeg opstaan”
  Halle/Beersel/Sint-Pieters-Leeuw
  5

  Politie­hond Kilian mag op welver­diend pensioen: “Op zijn luie kont in de zetel en niet vroeg opstaan”

  De politiezone Zennevallei heeft afscheid moeten nemen van patrouillehond Kilian. De trouwe viervoeter van inspecteur Sophie Ulin is onlangs na acht jaar op pensioen mogen vertrekken. Een verlies voor de zone die het nu tijdelijk zonder politiehond moet stellen. Hondengeleiders konden de afgelopen jaren al meermaals hun meerwaarde bewijzen en de zone droomt er dan ook van om over vijf patrouillehonden te beschikken. De opleiding van opvolgers is volop bezig.
 2. Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrappenhuis voor de appartementen hierboven”
  Livios

  Architect Marijn bouwt haar droomhuis in een 6 meter hoge loft: “Door de woning loopt een vluchttrap­pen­huis voor de appartemen­ten hierboven”

  Een volledig lege loft van zes meter hoog kopen en die vervolgens helemaal inrichten? Architect Marijn Horlings durfde die uitdaging aangaan. Ze deelde deze casco woning in het hartje van Amsterdam verre van standaard in. Ze liet alles open waardoor het daglicht langs verschillende kanten naar binnen stroomt. Bouwsite Livios toont het resultaat.