Gloednieuwe troostplek aan OCMW Dilbeek afgelopen week officieel ingehuldigd.
Volledig scherm
Gloednieuwe troostplek aan OCMW Dilbeek afgelopen week officieel ingehuldigd. © rv

Gloednieuwe troostplek aan OCMW Dilbeek afgelopen week officieel ingehuldigd

DilbeekWoonzorgcentrum Breugheldal, de gemeente Dilbeek en de vrouwen van Ferm Itterbeek sloegen de handen in elkaar om een eigen troostplek te creëren op de site achter de gebouwen van Breugheldal. Afgelopen jaar werd het bord al geplaatst door Ferm, samen met de aankoop van een heleboel bloembollen. 

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.