De Sint-Ulrikskerk hoe die er momenteel nog uitziet.
Volledig scherm
De Sint-Ulrikskerk hoe die er momenteel nog uitziet. © Mozkito

Gevels en kerkhofmuur Sint-Ulrikskerk worden opgeknapt dankzij erfgoedpremie

 1. Dit is het Masterplan voor site Keperenberg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verscheidenheid aan activiteiten”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Dit is het Masterplan voor site Keperen­berg: “Een optimaal en efficiënt gebruik voor een verschei­den­heid aan activitei­ten”

  Het masterplan voor de site Keperenberg is klaar en werd donderdagavond voorgesteld aan alle geïnteresseerden. Met de hulp van de Dilbekenaar via een participatietraject kon de rode draad doorheen het plan gevormd worden. Het is de bedoeling dat jong én oud kunnen samenleven op de site in een groen en duurzaam kader. Kortom: een garantie van optimaal en efficiënt gebruik van de site voor een verscheidenheid aan activiteiten. Benieuwd hoe de site er in de toekomst uit zal zien? Ook wij waren aanwezig op de voorstelling en leggen je de fases stap voor stap uit.
 2. Dove dementerende man (87) schiet echtgenote (85) neer en berooft zichzelf van het leven
  Sint-Pieters-Leeuw
  1

  Dove dementeren­de man (87) schiet echtgenote (85) neer en berooft zichzelf van het leven

  In Sint-Pieters-Leeuw heeft donderdagavond een dove en dementerende man zijn vrouw neergeschoten om zich vervolgens van het leven te beroven. Zijn echtgenote kon zich na het schietincident in veiligheid brengen, maar de schutter verschanste zich in zijn woning. De speciale eenheden van de federale politie vielen het huis binnen maar troffen er het levenloze lichaam van de man aan.