De Kerstmarkt van Dilbeek in januari 2020
Volledig scherm
De Kerstmarkt van Dilbeek in januari 2020 © rv

Gemeentebestuur annuleert kerstmarkt, maar eindejaarsactie gaat wél nog door

DilbeekHet schepencollege van Dilbeek heeft beslist dat de kerstmarkt in Dilbeek Centrum van 17, 18 en 19 december 2021 -een organisatie van DUO- niet mag doorgaan. De maatregelen rond social distancing zijn op een kerstmarkt namelijk moeilijk te handhaven.

 1. Dit zijn de 4 grootste plannen voor Dilbeek in 2022
  PREMIUM
  Dilbeek

  Dit zijn de 4 grootste plannen voor Dilbeek in 2022

  In 2022 worden ook in Dilbeek heel wat nieuwe plannen opgestart of afgerond. De brandweer zal in een nieuwe kazerne trekken, de belangrijke Itterbeeksebaan wordt heraangelegd en architecten zullen de laatste hand leggen aan het Masterplan voor de Keperenberg. Verder wil de gemeente ook haar begraafplaatsen onder handen nemen. Dat alles moet overgoten worden met een sausje van burgerparticipatie. Burgemeester Willy Segers (N-VA) licht de projecten nader toe.
 2. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
  PREMIUM
  Scherpenheuvel-Zichem

  De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

  2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.