Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Ronny De Coster

Geen enkele vuurpijl toegestaan tijdens oudejaarsnacht in Dilbeek. “Wie toch eens goed wil knallen: ontkurk een goede fles kriek of geuze met vrienden en familie”

DilbeekWie bij de overgang van oud naar nieuw betrapt wordt op het afschieten van vuurwerk in Dilbeek, riskeert een GAS-boete tot 350 euro. De politie zal daar ook dit jaar actief op controleren. Vuurwerk afschieten is al sinds 2013 verboden in Dilbeek. Enkel de grote jaarmarkt van Dilbeek krijgt hiervoor tegenwoordig nog een vergunning. In 2015 stierf in de gemeente nog een paard aan een hartaanval nadat vuurwerk werd afgestoken op oudejaarsnacht.

  1. HUIZENJACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajottenland: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”
    PREMIUM
    Liedekerke

    HUIZEN­JACHT. Liedekerke, levendige gemeente in het Pajotten­land: “Een ‘blokje’ met meerdere flats heb je zeker onder de 600.000 euro”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Liedekerke in het Pajottenland. “De residentiële wijken blijven populair, maar dit deel van de gemeente is aan een stevige opmars bezig.”