De Oxfam Wereldwinkel in Dilbeek
Volledig scherm
De Oxfam Wereldwinkel in Dilbeek © Amber Gys

Geen Black Friday op 26 november bij Oxfam Wereldwinkel Dilbeek, wel een FAIR Friday

DilbeekBij de Oxfam Wereldwinkel in Dilbeek zal je op vrijdag 26 november geen Black Friday kortingen kunnen sprokkelen. Maar, via de Fair Friday maken ze die dag alsnog heel speciaal.

 1. Dronken man knalt op flitswagen van politie… en pleegt vluchtmisdrijf
  Dilbeek

  Dronken man knalt op flitswagen van politie… en pleegt vluchtmis­drijf

  K. was dronken toen op 3 april 2021 door Dilbeek reed. Hij verloor de controle over het stuur en knalde met zijn wagen uitgerekend op een flitsvoertuig van de politiezone Dilbeek. De man nam nadien opnieuw een verkeerde beslissing en vluchtte weg. De politie had geen moeite om de aanrijder terug te vinden want zijn nummerplaat was vast blijven hangen aan de trekhaak van hun eigen wagen. Hij bleek nadien 2,5 promille alcohol in het bloed te hebben. De man zelf, die van Roemeense afkomst is, probeerde in de politierechtbank in Halle in gebrekkig Frans duidelijk te maken dat hij zelf niet wist wat hem die dag overkomen was. Omdat het al snel bleek dat hij amper iets verstond van wat de rechter hem vertelde werd besloten om de zaak uit te stellen naar half februari. De chauffeur beschikt wel nog over een blanco strafregister.
 2. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  21

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.