Dilbeek: FOTOREPORTAGE. 100.000 lichtjes loodsen je door kasteeltuinen dankzij Nature Illuminated. In Kasteel van Groot-Bijgaarden.
Volledig scherm
PREMIUM
Dilbeek: FOTOREPORTAGE. 100.000 lichtjes loodsen je door kasteeltuinen dankzij Nature Illuminated. In Kasteel van Groot-Bijgaarden. © Amber Gys

FOTOREPORTAGE. 100.000 lichtjes loodsen je door kasteeltuinen dankzij wereldpremière Nature Illuminated

DilbeekVanaf vandaag tot 20 maart kan je in het kasteeldomein van Groot-Bijgaarden genieten van het lichtspectakel Nature Illuminated. De wandelroute van zo’n 2 kilometer neemt je mee via een route doorheen het domein van liefst 14 hectare. “Je wandelt doorheen de natuur op een manier waarop je alle seizoenen op de gepaste manier belicht ziet en kan beluisteren”, klinkt het bij de organisatie. Wij prachten alvast exclusief een bezoekje op de wereldpremière en stelden voor jou deze fotoreportage samen.

  1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
    HLN Shop

    "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

    Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.