Extra duwtje voor Dilbeekse starters in eindejaarsperiode.
Volledig scherm
Extra duwtje voor Dilbeekse starters in eindejaarsperiode. © rv

Extra duwtje voor Dilbeekse starters in eindejaarsperiode

DilbeekHet lokaal bestuur van Dilbeek en de handelaarsvereniging Unizo Duo slaan de handen in elkaar om een aantal durvers extra in de kijker te zetten. Naast bijkomende visibiliteit mogen ondernemers ook een Dilbeekse geschenkbon verloten ter waarde van 50 euro via hun eigen kanalen.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. ‘Kleine Ion’ krijgt 5 jaar cel voor dodelijke vuistslag: “Een kleine man met een opvallend vierkantig gezicht en een enorm gespierd lijf”
  PREMIUM

  ‘Kleine Ion’ krijgt 5 jaar cel voor dodelijke vuistslag: “Een kleine man met een opvallend vierkantig gezicht en een enorm gespierd lijf”

  Ion Z. is veroordeeld tot een effectieve celstraf van 5 jaar voor slagen en verwondingen met de dood tot gevolg. De Moldaviër gaf een 46-jarige Roemeen in juni 2021 zonder enige reden een vernietigende vuistslag voor een café. De man overleed twee dagen later in het ziekenhuis. Z. vluchtte meteen na de feiten naar zijn thuisland en is nog steeds spoorloos. De onmiddellijke aanhouding werd dan ook uitgesproken.
  Asse
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.