Zo ziet een pakjesautomaat van Bpost eruit.
Volledig scherm
Zo ziet een pakjesautomaat van Bpost eruit. © Maxime Petit

Enquête gestart naar vraag pakjesautomaat Bpost

DilbeekIn samenwerking met Bpost wordt er in Dilbeek overwogen om enkele pakjesautomaten te plaatsen. De gemeente polst naar de vraag naar zulke automaten via een enquête op de website

 1. William Capens (84), de ex-rijkswachter die in 1966 als eerste toekwam bij drama van Walfergem, overleden: “Zo’n gruwelijk ongeval heb ik daarna gelukkig niet meer meegemaakt”
  PREMIUM
  Asse/Dendermonde

  William Capens (84), de ex-rijkswach­ter die in 1966 als eerste toekwam bij drama van Walfergem, overleden: “Zo’n gruwelijk ongeval heb ik daarna gelukkig niet meer meegemaakt”

  In het AZ Sint-Blasius in Dendermonde is afgelopen zondag oud-rijkswachter William Capens op 84-jarige leeftijd overleden. Als lid van de rijkswachtbrigade Asse was hij samen met een collega de eerste hulpverlener die ter plaatse kwam bij het drama van Walfergem. Die tussenkomst sloeg diepe wonden bij de mannen.
 2. 26 personeelsleden van zone Zennevallei besmet: “Mogelijk kunnen eerste agenten zaterdag opnieuw aan het werk”
  Halle/Beersel/Leeuw

  26 personeels­le­den van zone Zenneval­lei besmet: “Mogelijk kunnen eerste agenten zaterdag opnieuw aan het werk”

  Bij de politiezone Zennevallei staat de teller intussen op een 26-tal personeelsleden die besmet zijn geraakt met het coronavirus. Dat de verspreiding zo breed ging heeft alles te maken met een veel besmettelijkere variant die zich meester maakte over het korps. Eén agent is er momenteel erg aan toe. “We hopen vanaf zaterdag opnieuw stelselmatig onze eigen mensen hun dienst te laten hervatten”, zegt korpschef Mark Crispel.
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie