Het Belfius bankfiliaal aan de Pastorijstraat in Sint-Pieters-Leeuw waar de twee overvallers toesloegen
Volledig scherm
Het Belfius bankfiliaal aan de Pastorijstraat in Sint-Pieters-Leeuw waar de twee overvallers toesloegen © Bart Kerckhoven

Duo riskeert vier jaar cel voor reeks gewapende overvallen: “Ze wachtten tot slachtoffers bankkantoor alleen binnenstapten en sloegen dan toe”

Dilbeek/Sint-Pieters-LeeuwTwee mannen gewapende overvallers riskeren 4 jaar cel. Ze sloegen maar liefst vijf keer toe op twee weken tijd. Bovendien deinsden ze er niet voor terug om geweld te gebruiken. Zo werden slachtoffers op de knieën gedwongen met een vuurwapen in de nek.

 1. Op huizenjacht in... Ternat: "Landelijke gemeente die gegeerd is door mensen die de grootstad ontvluchten”
  PREMIUM
  Ternat
  1

  Op huizen­jacht in... Ternat: "Landelijke gemeente die gegeerd is door mensen die de grootstad ontvluch­ten”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week: Ternat, een gezellige ietwat landelijke gemeente met een bruisend verenigingsleven en volle evenementenkalender kortbij Brussel. Kris Baele van Immo Expert neemt ons op sleeptouw.
 2. Op deze plekjes maakt Sinterklaas dit jaar z'n intrede in het Pajottenland en de Ring
  PREMIUM
  Pajottenland/De Ring

  Op deze plekjes maakt Sinter­klaas dit jaar z'n intrede in het Pajotten­land en de Ring

  Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Vilvoorde, Halle, Meise en Tervuren al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.