Het vaccinatiecentrum van Dilbeek en Ternat.
Volledig scherm
Het vaccinatiecentrum van Dilbeek en Ternat. © rv

Donderdag opnieuw Pfizervaccins zonder afspraak voor +12-jarigen

DilbeekTussen 14 en 17 uur kunnen alle inwoners van Dilbeek en Ternat hiervoor langsgaan bij het vaccinatiecentrum in Dilbeek.

 1. Tiener betrapt met opgedreven bromfiets blijkt ook nog eens onder invloed van drugs
  Schepdaal

  Tiener betrapt met opgedreven bromfiets blijkt ook nog eens onder invloed van drugs

  Dubbele pech voor A. op 13 april vorig jaar in Schepdaal. De 17-jarige jongen werd door de politie gecontroleerd en bleek rond te rijden op een opgedreven bromfiets. Wat erger was: de jongen testte ook positief voor drugs en bleek een joint gerookt te hebben. “Zijn ouders wisten van niets”, vertelde de advocaat van de familie in de rechtbank. “Zij dachten dat hij zoon gewoon graag sleutelde aan zijn bromfiets maar hielden er geen rekening mee dat hij die bromfiets opdreef. Van het druggebruik wisten ze ook al niets af.” De bromfiets werd al in beslag genomen. “Intussen heeft de jongen een traject afgelegd bij het gespecialiseerd centrum Vagga en neemt hij geen drugs meer”, klonk het ook. De jongen kreeg van de politierechter een werkstraf van 46 uur en een maand rijverbod.
 2. Streamz-serie '2DEZIT’ brengt studentenleven in beeld: relaties, vriendschap én de zoektocht naar jezelf
  Play
  TV

  Streamz-se­rie '2DEZIT’ brengt studenten­le­ven in beeld: relaties, vriend­schap én de zoektocht naar jezelf

  ‘2DEZIT’ verschijnt vanaf 29 september op Streamz. De serie geeft de kijkers een inkijk in het turbulente studentenleven. Hoofdrollen Lotte (Ninalotte Roose), Lucas (Nathan Bouts) en hun kotgenoten komen voor heel wat uitdagingen en moeilijke keuzes te staan. Ze worden geconfronteerd met relaties, vriendschappen, drugs en gaan op zoek naar hun ware identiteit. De reeks gaat geen enkel taboe uit de weg.