Ivo de Bisschop (links) zal binnenkort een rondje stappen rond België samen met enkele vrienden.
Volledig scherm
PREMIUM
Ivo de Bisschop (links) zal binnenkort een rondje stappen rond België samen met enkele vrienden. © Mozkito

Dilbekenaar en parkinsonpatiënt Ivo de Bisschop (65) wandelt rond Belgische grens ten voordele van het parkinsononderzoek: “Er moet een permanente oplossing komen”

Dilbekenaar Ivo de Bisschop (65) start op zondag 23 augustus aan de tocht van zijn leven. Met de Stop Parkinson Walk wil Ivo in 49 dagen rond België stappen, van grenspaal naar grenspaal, om zo aandacht en geld in te zamelen voor het onderzoek naar de ziekte van Parkinson, waar hij zelf aan moet lijden. Ook Dilbeek, de thuisgemeente van Ivo, wil z’n steentje bijdragen en het initiatief ten volle steunen. “Elke stap telt”, klinkt het bij Ivo. 

  1. Christoff trakteert Zonnestraal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen
    Roosdaal/Lennik

    Christoff trakteert Zonne­straal op ijsjes en mocktails terwijl Jens (24) zijn vrienden mag bedienen

    De cliënten van Zonnestraal uit Lennik, een voorziening voor mensen met een beperking, mochten deze week op bezoek in de Roosdaalse zomerbar Salida van zanger Christoff. De schlagerkoning opende de bar twee uurtjes exclusief voor honderd gasten van de voorziening en trakteerde hen op drank en ijs. Een speciale ervaring voor zijn fans van het eerste uur, want Christoff zijn carrière ging min of meer van start bij Zonnestraal. Nog specialer was het voor Jens (24) die als ober mocht meedraaien.