De originele werken zijn nog zeker tot eind dit jaar te bewonderen in de wandelgangen van Odisee campus Dilbeek.
Volledig scherm
De originele werken zijn nog zeker tot eind dit jaar te bewonderen in de wandelgangen van Odisee campus Dilbeek. © Odisee Hogeschool Brussel

Dilbeekse student Alin Devriendt (25) maakt pesten bespreekbaar met beeldenboek

DilbeekDe 25-jarige Alin Devriendt woont in Dilbeek en is bachelorstudent Secundair Onderwijs Plastische Opvoeding aan de Odisee hogeschool. In het kader van zijn bachelorproef ‘Artistiek verbonden’ werkte hij een zelf geïllustreerd beeldenboek rond pestpreventie uit. Met verhalen van vier pestslachtoffers — waaronder ook zijn eigen verhaal — hoopt hij het probleem beter bespreekbaar te maken.

  1. Radio Rand wordt gloednieuwe lokale radio voor het Pajottenland: “Aandacht voor muziek, nieuws en live-uitzendingen”
    PREMIUM
    Pajottenland

    Radio Rand wordt gloednieu­we lokale radio voor het Pajotten­land: “Aandacht voor muziek, nieuws en li­ve-uitzendin­gen”

    Goed nieuws voor de inwoners van het Pajottenland want de komende dagen zal je stilaan maar zeker kunnen luisteren naar een gloednieuwe lokale radio. Radio Rand start op zaterdag 9 oktober namelijk met uitzendingen in de ruime regio. De bezielers zijn al enkele maanden voorbereidingen aan het treffen, maar nu de eerste antenne pronkt bovenop CC Westrand kan het werk pas écht beginnen. Algemeen Directeur Bernard Bosch legt ons uit hoe alles in z’n werk zal gaan.