Op slechts enkele maanden tijd werden twee slagzinnen onder handen genomen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op slechts enkele maanden tijd werden twee slagzinnen onder handen genomen. © Amber Gys

‘Dilbeek, waar Vlamingen thuis zijn’ opnieuw onder handen genomen: vandalen vernielen bord met bekende slogan op

DilbeekHet is pas van september geleden dat enkele vandalen de wereldbekende Dilbeekse slagzin ‘Waar Vlamingen thuis zijn’, vandaliseerden, maar één van de borden in de gemeente heeft er nu alwéér moeten aan geloven. De gemeente liet eerder al weten dat ze werkten aan een nieuwe huisstijl. “De gevandaliseerde borden zullen de eerste zijn die in de loop van de komende weken vervangen worden”, laat burgemeester Willy Segers (N-VA) weten.

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway van Coloma: “Valentijn in een bord, met liefde bereid door De Koetsier”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw

  LEKKER LOKAAL. Takeaway van Coloma: “Valentijn in een bord, met liefde bereid door De Koetsier”

  Dineren tussen de rozen in de indrukwekkende rozentuin van Coloma: romantischer kan haast niet. Maar het is winter en corona belet ons helaas nog altijd om gezellig te gaan tafelen. Het dichtste wat ons voorlopig bij deze belevenis brengt is afhalen bij De Koetsier in het park zelf. Net als vele collega’s stelden ook zij een valentijnsmenu samen waarvan we maar al te graag proefden. Een tegenvaller was het allesbehalve. Lees meer restorecensies uit uw buurt in ons dossier.
 2. Oxfam Wereldwinkel bestaat 40 jaar, en dat vieren ze door een 120 meter lange sjaal te breien: “Iedereen kan ons met een lapje helpen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Oxfam Wereldwin­kel bestaat 40 jaar, en dat vieren ze door een 120 meter lange sjaal te breien: “Iedereen kan ons met een lapje helpen”

  De Oxfam Wereldwinkel in Dilbeek bestaat al 40 jaar. Om dat te vieren, starten ze een ludieke actie om zo veel mogelijk mensen aan het breien te krijgen. Tegen oktober willen ze een 120 meter lange, groene sjaal afmaken om zo een Dilbeeks gebouw te omarmen, als teken dat vrijwilligers Dilbeek verwarmen. “Je kan bij ons de wol verkrijgen om een lap van 40 op 50 centimeter te breien”, klinkt het.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"