Zaakvoerders Kobe Raveschot en Swa Devos in hun vernieuwde zaak.
Volledig scherm
Zaakvoerders Kobe Raveschot en Swa Devos in hun vernieuwde zaak. © Mozkito

De Living heropent na drie weken renovatiewerken zijn deuren

Tijdens een grote heropeningsfeest werd het vernieuwde café De Living geopend. Drie weken lang voerden de uitbaters verbouwingen uit. 

0 reacties

 1. Sabine Appelmans mag eigen padelclub starten, maar krijgt meteen de wind van voor: “Dat Appelmans zou winnen, stond al lang vast”
  PREMIUM
  Asse

  Sabine Appelmans mag eigen padelclub starten, maar krijgt meteen de wind van voor: “Dat Appelmans zou winnen, stond al lang vast”

  Voormalig toptennisster Sabine Appelmans mag van het gemeentebestuur van Asse samen met een koppel de padelterreinen op Asphaltcosite uitbaten. Hun dossier kwam als beste naar boven na een marktbevraging. Maar volgens andere kandidaten en de oppositie verliep de beoordeling helemaal niet eerlijk. “Appelmans moest winnen, dat is wel duidelijk”, zegt Michel Van Gyzel, één van de ontgoochelde deelnemers die zich nu beraden over een procedure bij de Raad van State.
 2. Enkel dure operatie kan rusthuismascotte Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelactie”
  Play
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Halle

  Enkel dure operatie kan rusthuis­mas­cot­te Milo redden na plotse verlamming. Baasje Lenka krijgt steun uit alle hoeken. “Opnieuw hoop dankzij inzamelac­tie”

  Dwergpoedel Milo, dé ster van woonzorgcentrum Sint-Antonius in Sint-Pieters-Leeuw raakte plots verlamd aan de achterpootjes. Enkel een operatie en een lange revalidatie kan hem redden. Die goede zorgen kosten een paar duizenden euro’s. Een bedrag dat baasje Lenka Van Roy (23) uit Halle niet meteen heeft. Daarom is er nu een steunactie opgestart.
 3. Ro-da-niaaaaaa! Bekendste koersdeuntje verliest geestelijke vader: Manfred Aebi (88) overleden
  PREMIUM
  Wemmel

  Ro-da-ni­aaaaaa! Bekendste koersdeun­tje verliest geestelij­ke vader: Manfred Aebi (88) overleden

  Manfred Aebi is op 88-jarige leeftijd overleden. Die naam op zich zegt u misschien niet veel, maar het typische Rodania-deuntje - te horen bij zowat élke koers - kennen de meesten ongetwijfeld wel. Het was Manfred Aebi die het muziekje, gebaseerd op Beethovens Vijfde, bedacht om het horlogemerk wat ruchtbaarheid te geven. Maar wie was nu eigenlijk deze onbekende Zwitser, die samen met zijn deuntje zelf een beetje onsterfelijk is geworden?
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt