Een toekomstbeeld van de brandweerkazerne.
Volledig scherm
Een toekomstbeeld van de brandweerkazerne. © Foto Studio SNCDA

Dan toch nieuwe brandweerkazerne?

DILBEEKKunnen de plannen voor een nieuwe brandweerkazerne langs de Ninoofsesteenweg (N8) dan toch werkelijkheid worden? Niet als het van oppositiepartij Open Vld afhangt, want die vindt het project megalomaan. Maar het Franstalige UF, die andere oppositiepartij, onthield zich tijdens de stemming. En dus blijft het project - voorlopig - boven water.

 1. Organisatoren Vijverfestival werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organiseren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplichtingen”
  PREMIUM
  Dilbeek

  Organisato­ren Vijverfes­ti­val werken zes scenario’s uit om zeker iéts te kunnen organise­ren: “Zullen ons aanpassen aan de noden en verplich­tin­gen”

  Een normale festivalzomer zit er hoogstwaarschijnlijk nog niet in, maar er komt wél sowieso een nieuwe editie van het Vijverfestival in Dilbeek, dat laten de organisatoren ons weten. Het team is volop plannen aan het maken voor de komende festivalzomer, maar gemakkelijk is het niet. Momenteel liggen er zo’n zes scenario’s op tafel. Welke ze zullen gebruiken, zal afhangen van de regels van de overheid. Oud-voorzitter Bart De Vos zet samen met de werkgroepen alles alvast even op een rijtje voor ons.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen