Volledig scherm
© Photo News

Daling van aantal besmettingen in Dilbeek op dinsdag 6 oktober

  1. Pajotterke is nieuw brood dat geteeld én verwerkt wordt in eigen streek
    PREMIUM
    Gooik

    Pajotterke is nieuw brood dat geteeld én verwerkt wordt in eigen streek

    Afgelopen maand werd er in het Pajottenland een nieuw brood voorgesteld: Pajotterke. Het brood wordt gemaakt op basis van rogge en tarwe, samengesteld in de eigen streek. Landbouwer Filip Mignon ging hiervoor een samenwerking aan met het project ‘Lokaal Brood’ van HOGENT, die ook op drie andere plaatsen in Vlaanderen loopt. “De kweek van gezonde tarwe begint bij een gezonde bodem”, vertelt Filip ons. Het lichtbruine brood is vanaf nu te vinden bij tien bakkers in het Pajottenland.
  1. Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?
    Play

    Kan jij raden wie er in de huid van Marc Van Ranst en Steven Van Gucht kruipt?

  2. UITGELEGD. Wat is Thanksgiving?
    Play

    UITGELEGD. Wat is Thanksgi­ving?