De Aldi in Groot-Bijgaarden.
Volledig scherm
De Aldi in Groot-Bijgaarden. © Amber Gys

Daders gestolen fiets gevat nadat ze Aldi zonder mondmasker binnenvluchten

DilbeekDrie daders die woensdagnamiddag een fiets probeerden te stelen, hebben een blunder van jewelste gemaakt. De daders vluchtten er met de fiets vandoor, maar besloten om zich schuil te houden in de Aldi langs de Brusselstraat in Groot-Bijgaarden. Daar stond de politie hen buiten op te wachten, want een mondmasker hadden ze niet bij...

 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 2. Asse stapt in Statiegeldalliantie, “plat populisme” volgens Anders
  Asse
  1

  Asse stapt in Statiegeld­al­li­an­tie, “plat populisme” volgens Anders

  De gemeente Asse stapt mee in de Statiegeldalliantie na een voorzet van Jong CD&V. Volgens de CD&V-jongeren wordt zo via een symbolische daad een statement gemaakt richting Vlaamse overheid. “We zeggen nu met de hele gemeente dat het hoog tijd is dat Vlaanderen statiegeld invoert”, klinkt het bij Nand Maes. “Dit zal het zwerfvuilprobleem al voor een groot deel kunnen oplossen.” Nonsens volgens oppositieraadslid Yoeri Vastersavendts (Anders): “Een plat populistisch initiatief dat contraproductief werkt”.