Op het linkse stukje perceel aan de Ninoofsesteenweg ging het containerpark komen.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het linkse stukje perceel aan de Ninoofsesteenweg ging het containerpark komen. © Amber Gys

Containerpark Groot-Bijgaarden verhuist dan toch niet naar Schepdaal: “We blijven zoeken naar een nieuwe locatie”

DilbeekDe huidige site waar het containerpark zich bevindt in Groot-Bijgaarden is sterk verouderd en mag vanaf 2024 niet meer gebruikt worden. Daarom wordt volop gezocht naar een nieuwe locatie. Die had de gemeente al in gedachten langs de Ninoofsesteenweg/Kuiperweg in Schepdaal, maar na protest moet er opnieuw naar een andere locatie gezocht worden...

 1. Dubbel goud voor Mort Subite Kriek Lambic op European Beer Challenge, ook Affligem krijgt goud
  Asse/Opwijk/Affligem
  1

  Dubbel goud voor Mort Subite Kriek Lambic op European Beer Challenge, ook Affligem krijgt goud

  De Mort Subite Kriek Lambic, in 2020 nog uitgeroepen tot beste Kriek ter wereld op World Beer Awards, kaapte deze keer dubbel goud weg op de prestigieuze European Beer Challenge. Meesterbrouwer BrunoReinders: “Met deze medaille laat onze ploeg Kobbegemse brouwers opnieuw zien dat we lekkere bieren brouwen die worden opgemerkt.” Ook Affligem, dat momenteel nog in Opwijk wordt gebrouwen, won goud.
 2. Zo VeloVeilig is Dilbeek: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Dilbeek

  Zo VeloVeilig is Dilbeek: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Dilbeek hebben 61 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.