Dilbeeks fractievoorzitter voor CD&V Jef Vanderoost diende de open brief in.
Volledig scherm
Dilbeeks fractievoorzitter voor CD&V Jef Vanderoost diende de open brief in. © Mozkito/Amber Gys

CD&V Dilbeek niet gediend met herinrichting op- en afrittencomplex Kattebroek en verstuurt open brief

DilbeekAfgelopen week raakte bekend dat de op- en afrit ‘Kattenbroek’ zal verdwijnen en dat het aantal op- en afritten ter hoogte van de Ninoofsesteenweg wordt gehalveerd. CD&V Dilbeek is absoluut niet gediend met het project en de impact ervan op de omwonenden. Daarom diende fractievoorzitter Jef Vanderoost een open brief in bij De Werkvennootschap.

  1. REPORTAGE. Cantillon, de laatste historische brouwerij van Brussel: “Mijn schoonvader zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”
    PREMIUM
    Anderlecht

    REPORTAGE. Cantillon, de laatste histori­sche brouwerij van Brussel: “Mijn schoonva­der zei: ‘Op straat geuze schenken? Gij zijt zot’”

    Voor Jean-Pierre Van Roy (80) is geen weg terug: brouwerij Cantillon - zijn levenswerk - is onlosmakelijk verbonden met Brussel en vice versa, geen haar op zijn hoofd denkt er nog aan om Brussel te verlaten. Ondanks zijn leeftijd stapt hij nog gezwind, vertelt hij nog bevlogen en borrelen er daar boven nog altijd ideeën. Op bezoek in de enige historische brouwerij die onze hoofdstad nog telt. “Potverdikke, zei ik. Ik had de oplossing gevonden.”