Sportsites Caerenbergveld in Schepdaal (l.) en Keperenberg in Itterbeek (r.) worden grondig heringericht.
Volledig scherm
Sportsites Caerenbergveld in Schepdaal (l.) en Keperenberg in Itterbeek (r.) worden grondig heringericht. © Mozkito

Caerenbergveld: polyvalente zaal Keperenberg: instructiebad

DILBEEKSportsite Caerenbergveld krijgt een nieuwe polyvalente zaal, site Keperenberg een complex met instructiezwembad. Dat zijn de voornaamste punten van het definitieve masterplan, dat nog enkele wijzigingen onderging op vraag van onder meer lokale verenigingen.

 1. Vijf weekendtips voor Brussel en de rand: van ravotten in binnenspeeltuin tot spannende verhalen rond kampvuur
  PREMIUM
  Brussel en de rand

  Vijf weekend­tips voor Brussel en de rand: van ravotten in binnen­speel­tuin tot spannende verhalen rond kampvuur

  Nog geen plannen komend weekend? Hoewel heel wat evenementen door de coronamaatregelen momenteel nog steeds niet kunnen plaatsvinden, staan er dit weekend toch weer heel wat activiteiten op de agenda. Zo kan je genieten van een vurige circusact, eendjes vangen en je wandelschoenen aantrekken. Wij lijsten enkele activiteiten van komend weekend op.
 2. Politiehond Kilian mag op welverdiend pensioen: “Op zijn luie kont in de zetel en niet vroeg opstaan”
  Halle/Beersel/Sint-Pieters-Leeuw
  5

  Politie­hond Kilian mag op welver­diend pensioen: “Op zijn luie kont in de zetel en niet vroeg opstaan”

  De politiezone Zennevallei heeft afscheid moeten nemen van patrouillehond Kilian. De trouwe viervoeter van inspecteur Sophie Ulin is onlangs na acht jaar op pensioen mogen vertrekken. Een verlies voor de zone die het nu tijdelijk zonder politiehond moet stellen. Hondengeleiders konden de afgelopen jaren al meermaals hun meerwaarde bewijzen en de zone droomt er dan ook van om over vijf patrouillehonden te beschikken. De opleiding van opvolgers is volop bezig.
 3. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 4. FOTOREPORTAGE. 100.000 lichtjes loodsen je door kasteeltuinen dankzij wereldpremière Nature Illuminated
  PREMIUM
  Dilbeek

  FOTOREPOR­TA­GE. 100.000 lichtjes loodsen je door kasteeltui­nen dankzij wereldpre­miè­re Nature Illumina­ted

  Vanaf vandaag tot 20 maart kan je in het kasteeldomein van Groot-Bijgaarden genieten van het lichtspectakel Nature Illuminated. De wandelroute van zo’n 2 kilometer neemt je mee via een route doorheen het domein van liefst 14 hectare. “Je wandelt doorheen de natuur op een manier waarop je alle seizoenen op de gepaste manier belicht ziet en kan beluisteren”, klinkt het bij de organisatie. Wij prachten alvast exclusief een bezoekje op de wereldpremière en stelden voor jou deze fotoreportage samen.