Enkele toekomstbeelden van Brouwerij Eylenbosch.
Volledig scherm
Enkele toekomstbeelden van Brouwerij Eylenbosch. © OSK-AR

Buurtbewoners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-site: “Zonder extra parkeerplekken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”

DilbeekDe bewoners van de Plankenstraat en de Oude Geraardsbergsebaan in Dilbeek blijven zich zorgen maken over de wijzigingen aan het woon- en winkelproject in de voormalige brouwerij Eylenbosch. De buurt vreest wildparkeren en gevaren voor de zwakke weggebruikers als er op de site een CRU-supermarkt komt. Mobiliteitsschepen Stijn Quaghebuer (N-VA) verzekert alvast dat er de afgelopen weken wijzigingen op de vergunning werden goedgekeurd.

 1. Bib Dilbeek krijgt gloednieuw uitleensysteem, maar zal hiervoor twee weken de deuren sluiten
  Dilbeek

  Bib Dilbeek krijgt gloednieuw uitleensys­teem, maar zal hiervoor twee weken de deuren sluiten

  De bibliotheek Wolfsputten in Dilbeek sluit even de deuren om over te schakelen naar de nieuwe bibliotheeksoftware Wise. “Het heeft heel wat voeten in de aarde om alle gegevens uit de oude software over te zetten naar de nieuwe software”, klinkt het. “Bovendien moeten wij de nieuwe software nog een beetje in de vingers krijgen. Een heleboel processen voor de lener worden sterk vereenvoudigd. Zo zal het op termijn mogelijk zijn om al het materiaal ontlenen via je eID en openstaande kosten ook online te betalen.”
 1. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

 2. Politie maakt einde aan achtervolging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre
  Play

  Politie maakt einde aan achtervol­ging met dit gewaagde maar efficiënte manoeuvre