De bewoonster werd door de brandweer langs het raam geëvacueerd.
Volledig scherm
De bewoonster werd door de brandweer langs het raam geëvacueerd. © Tom Vierendeels

Brandweer redt vrouw uit brandende woning in Groot-Bijgaarden

Groot-BijgaardenEen vrouw is maandagnamiddag lichtgewond geraakt bij een uitslaande brand in Groot-Bijgaarden. Het was een politiepatrouille die toevallig passeerde en de brand ontdekte. De bewoonster van de eerste verdieping werd door de brandweer via het raam geëvacueerd.

0 reacties

 1. LEKKER LOKAAL. Takeaway bij August: hip bij jeugd, maar gewaagd voor ouder publiek
  PREMIUM
  Lennik

  LEKKER LOKAAL. Takeaway bij August: hip bij jeugd, maar gewaagd voor ouder publiek

  Het pand waar August zich bevindt werd gebouwd in 1745. In 1860 werd de wijnhandel Huis Vossen er opgericht. Sinds 2017 is een deel van het gebouw omgetoverd tot de huidige August Wijnbar. Het is meer dan een bar alleen, want je kan er zowel genieten van tapas en sharing plates, of van een 3 tot 7-gangenmenu met aangepaste wijnen. Wij namen een kijkje en lieten ons meeslepen in de nieuwe trend van tapas en degustaties. Lees hier meer restaurantrecensies.
 2. Buurtbewoners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-site: “Zonder extra parkeerplekken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”
  Dilbeek

  Buurtbewo­ners maken zich nog steeds zorgen over project Eylenbosch-si­te: “Zonder extra parkeer­plek­ken zullen wij ons blijven verzetten tegen de supermarkt”

  De bewoners van de Plankenstraat en de Oude Geraardsbergsebaan in Dilbeek blijven zich zorgen maken over de wijzigingen aan het woon- en winkelproject in de voormalige brouwerij Eylenbosch. De buurt vreest wildparkeren en gevaren voor de zwakke weggebruikers als er op de site een CRU-supermarkt komt. Mobiliteitsschepen Stijn Quaghebuer (N-VA) verzekert alvast dat er de afgelopen weken wijzigingen op de vergunning werden goedgekeurd.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"
  Play

  Britse vader: "Als je mogelijk afscheid moet nemen van je partner én je baby, dan stort je wereld in"