Alexander Forton (29) wil met Skinny Chef gezonde streetfood aanbieden.
Volledig scherm
Alexander Forton (29) wil met Skinny Chef gezonde streetfood aanbieden. © Skinny Chef

Alexander (29) start foodtruck-concept Skinny Chef: “Streetfood opnieuw gezond en sexy maken”

DilbeekEen nieuwe horecazaak opstarten in deze coronatijden, het is een gewaagde zet. Toch is dat exact wat Alexander Forton (29) uit Dilbeek heeft gedaan. Zijn gloednieuwe foodtruck-concept ‘Skinny Chef’ is volledig coronaproof en kan voor verschillende concepten ingezet worden. Hij hoopt heel Vlaanderen af te reizen met gezonde streetfood. “Bij ons krijg je een smaakbom, geen caloriebom.”

  1. Dossier van nieuw archief wordt ‘on hold’ gezet: “Alle opties open houden”
    Dilbeek

    Dossier van nieuw archief wordt ‘on hold’ gezet: “Alle opties open houden”

    Op de afgelopen Dilbeekse gemeenteraad drong de CD&V-fractie aan om snel werk te maken van de plannen omtrent het gemeentelijk archief. Zij verwachtten dan ook dat er dit jaar nog werk gemaakt moest worden van een concreet plan van aanpak. Maar, bevoegd schepen Diane Van Hove (N-VA) verduidelijkt dat het gemeentebestuur eerst een globale studie wil laten uitvoeren. Want aan zo’n gloednieuw archief hangt een kostenplaatje van 1.650.000 euro.
  2. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
    Livios

    Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

    Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
  1. Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”
    PREMIUM
    Sint-Pieters-Leeuw

    Restaurant Dolce e Salato moest dag voor heropening volledig terrasplan omgooien: “De kosten lopen op tot 3.000 euro”

    De uitbater van het Italiaans restaurant Dolce e Salato in Sint-Pieters-Leeuw zit in zak en as. Slechts een dag voor de heropening van de horeca moest hij vernemen dat hij zijn terras helemaal mocht herinrichten. Enkele van zijn tafels zouden volgens een controle te veel van het openbaar domein innemen, en dat is niet volgens de regels. “Er is nochtans voldoende plaats”, reageert de verbijsterde uitbater Giuseppe Palamara (28).
  1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
    Play

    IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

  2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
    Play

    Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”