Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Geert De Rycke

Aantal belangrijke wegen zullen deze winter niet worden gestrooid

DilbeekNaar jaarlijkse gewoonte staat de Dilbeekse winterwacht van november tot maart klaar om de wegen te strooien. Dat wordt uitgevoerd volgens belangrijkheid van de straten, maar toch zullen een aantal belangrijke wegen deze winter niet worden gestrooid.

 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Gemeente verleent geen vergunning voor duivenkweekcentrum in Asbeek
  Asse

  Gemeente verleent geen vergunning voor duiven­kweek­cen­trum in Asbeek

  Het college van burgemeester en schepenen geeft geen vergunning aan het Liedekerkse Flanders Collection voor de bouw van een duivenkweekcentrum langs de Varent. De gemeente is van oordeel dat er niet voldaan is aan de wettelijke bepalingen en dat de locatie niet geschikt is voor deze plannen. Buurtbewoners gingen vorig najaar in het verzet tegen de plannen en kunnen dus opgelucht ademhalen. “Al verwachten we wel dat ze in beroep zullen gaan”, klinkt het daar.
 3. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.