Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

“Week geen alcoholcontroles door... personeelstekort”: BOB-campagne gelanceerd, maar is daar genoeg politiecapaciteit voor?

De nieuwe BOB-campagne is donderdag gelanceerd en tot 3 februari zullen de politiezones opnieuw extra inzetten op alcoholcontroles. Maar niet alle politiekorpsen staan daarvoor te springen. “En dat komt door een personeelstekort. Daarom kunnen wij gedurende een week tijdens de BOB-campagne zelfs geen controles houden tijdens de campagne”, zegt korpschef Johan Geeraert van de politiezone Polder (Diksmuide, Houthulst, Kortemark en Koekelare).

0 reacties

  1. Lotjans lanceert met succes brood en gebak zonder gluten, tarwe, melk en lactose. “Ja, het smaakt lekker”
    PREMIUM
    Koekelare

    Lotjans lanceert met succes brood en gebak zonder gluten, tarwe, melk en lactose. “Ja, het smaakt lekker”

    Lotjans is een webshop met atelier in Koekelare waar ze brood en gebak verkopen zonder gluten, tarwe, melk en lactose. Na een half jaar boomt de onderneming van Liselot Portier (33) en zakenpartner Alex Janssen (40). “Ik heb zelf zeven jaar geen brood gegeten omdat ik allergisch ben aan tarwe. Die eerste keer opnieuw een boterham eten is dan echt wel een memorabel moment. Dat gevoel wil ik met Lotjans verspreiden.” Wij gingen proeven en stonden versteld van het uitgebreide gamma.