Het motorblok van de nieuwe Ford Focus brandde volledig uit.
Volledig scherm
Het motorblok van de nieuwe Ford Focus brandde volledig uit. © JHM

VIDEO. Gloednieuwe Focus brandt uit in Ford-showroom: “Dankzij attente conciërge is drama vermeden”

Een gloednieuwe Ford Focus vatte dinsdagavond plots vuur in de Ford-showroom langs de Esenweg in Diksmuide. Het motorblok brandde volledig uit. Passanten merkten een oranje gloed op binnen en verwittigden de conciërge, die naast de showroom woont. Hij kon het vuur grotendeels blussen. “Er is veel rook- en roetschade binnen, maar een groter drama werd vermeden. Dit kon veel erger afgelopen zijn”, beseft concessiehouder Pedro Durie van Unicars.

30 reacties

 • nivarlet jacques

  2 jaar geleden
  En geen rookmelders of centrale aanwezig?
 • Herman Smulders

  2 jaar geleden
  "Met Ford naar het stort" is altijd één van mijn slogans geweest.
 • Peter Janssen

  2 jaar geleden
  Dat komt ervan als Ford wagens met europese subsidies worden ineengevijsd in turkije om meer winst te maken, je laat een slager ook geen electriciteit leggen.
 • eric maier

  2 jaar geleden
  gewoon kortsluiting, dat kan altijd. Vergeet niet dat een wagen voor hij naar een garage verplaatst word, vaak al een tijd op de fabrieksparking staat. Er kan altijd een muis of dergelijke aan de kabels geknabbelt hebben en dan kan het soms weleens foutgaan vroeg of laat.
 • Davy Van Laecke

  2 jaar geleden
  Dankzij passanten die de conciërge verwittigden.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  3

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.